Herrekollektivet

Om oss

Herrekollektivet er et bloggfellesskap sammensatt av godt voksne menn. Med utgangspunkt i egne interesser skriver vi artikler om historie, kultur og livsstil.

For tiden består kollektivet av:

Dag-Magnus Samuelsen (52) fra Kolbotn, har bakgrunn som journalist og musiker. Helt fra han ble satt på orgelkrakken som bitteliten, har han vært levende opptatt av musikk. Han ga i 2015 ut albumet «My Legacy;» med egne låter – uten at han ble hverken rik eller berømt av den grunn. Men, som han sier: «Jeg kan dessverre ikke leve av musikken – men jeg lever for musikken!»

Helge Myhra (58) er opprinnelig fra Kongsberg, men er nå bosatt i Oslo. Helge jobber som arkitekt og er utdannet ved Arkitekthøgskolen i Oslo. Han spiller valthorn i Universitetets symfoniorkester og er svært opptatt av film og musikk i alle genre. Helge har stor interesse for historie og liker å reise.

Peter Wisting (49) bor på Majorstua er utdannet grafisk designer og driver designfirmaet Wisp Kreativt Studio. Peter er født i Oslo og er en bypatriot med stor interesse for byens historie og arkitektur. På fritiden er han helst sammen med Hege, tar seg en løpetur, leser eller surrer rundt i sin nostalgiske verden.

I tillegg til Dag-Magnus, Helge og Peter har kollektivet også knyttet til seg en rekke gjestebloggere.

Velkommen til oss!